De Souzan uusi kiinnitys on vastenmielinen yllätys Brasilian jalkapallokansalle

Harvoin jalkapallomaailmassa on kohistu näin paljon kuin Brasilian tunnetuimman jalkapalloilijan, Bruno Fernandes de Souzan kohdalla. Tämä Flamengon maalivahtina tunnettu urheilija vapautui hetki sitten vankilasta ja kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Vuonna 2010 de Souza tilasi murhan yhden yön jutulleen.

Tilanne joka johti tähän, liittyi isyyskiistaan, jonka aikana uhri koetti todistaa de Souzan olevan lapsensa isä. Jalkapalloilija kehitteli juonen jonka päätteeksi hän syötti uhrin ruumiin omille koirilleen. Maalivahdille langetettiin 22 vuoden pituinen vankeusrangaistus kun kolmen vuoden tutkinta oli saatu päätökseen. Koska jalkapalloilijan vangitseminen ei ollut kuitenkaan tapahtunut kaikkien lakipykälien mukaisesti, hänet päästettiin vapauteen etuajassa, jo kuuden vuoden vankeusrangaistuksen jälkeen.

Mikä on ollut Brasilian jalkapallokansalle vaikea niellä, oli että de Souza ei ehtinyt olla kauaa vapaudessa kun toiseksi korkeimman jalkapallosarjan Boa Esporte –seura jo solmi kahden vuoden pituisen sopimuksen tämän kanssa. Seuran omistaja, Rone Moraes da Costa kommentoi seisovansa de Souzan takana kiinnityksessä – jos kaupunki ei pidä seuran päätöksestä palkata tämä jalkapalloilija, siirtää hän seuran vaikka toiseen kaupunkiin jos pakko on. 32-vuotias de Souza on vapauduttuaan kohahduttanut lausunnollaan, joka ei juuri anna ymmärtää että murhan tilaaja olisi ehtinyt juuri katumaan tekoaan.

Lausunnossaan maalivahti sanoi että se mitä tapahtui, tapahtui.

”Tein virheen ja ison sellaisen, mutta virheet kuuluvat elämään. Minä en ole paha kaveri pohjimmiltani. Ihmiset haluavat haudata minun unelmani yhden virheen takia. Minä olen pyytänyt Jumalalta anteeksiantoa ja jatkan jalkapallouraani päästyäni tapauksen yli”.

Bruno Fernandes de Souzan tapaus jää elämään niin Flamengon kuin Boa Esporte –seurankin jalkapallohistoriaan häpeätahrana jota maalivahdin kepeä katumus ei auta poistamaan.腕時計 スタンド ステンレスバーインテリアスタンド AK5644
送料無料【光触媒加工 ベンジャミナ スターライト RP鉢タイプ】W80cm×H180cm光触媒加工で脱臭 抗菌 抗ウィルス効果フェイクグリーン 光触媒 人工観葉植物 インテリアグリーン オフィスグリー
コンパクト仏壇 持ち運べる 幅34 奥行26.5 高さ28 天然木 桐 ガラス フォトフレーム付 持ち手 落し込み式 省スペース 移動 スムーズ 自由設計 安定感 高級感 仏具 職人 現代仏具 シンプ
ハーバルライフエッセンシャルオイル 有機レモングラス・東インド型1000ml アロマオイル 生活の木 【852358】
SAダストボックス HK-300
【ふるさと納税】梨子本果樹園の梨(幸水、二十世紀、豊水、詰め合わせいずれか:品種指定可)10kg (17〜26個入)※着日時はご指定いただけません8月下旬から順次発送
K18WGダイヤクロスアームリング[0.5ct]【ダイヤモンド】【プレゼント ギフト】
信楽焼めだか手洗い鉢!飽きのこない洗面鉢!お洒落な洗面器/手洗器/手洗鉢/洗面ボール/洗面シンク/陶器/洗面台/手洗い鉢/洗面ボウル/洗面陶器/やきもの/和風【tr-3080】
A4フロアケース(浅18段×1・深9段×2)(W831×D336×H880)【複数列フロアケース】フロアケース【スチール】スチールケース レターケース チェスト 書類整理棚 収納庫 オフィス収納 書
BC-ZA10S DT-ZA150EN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *