Nicholas Hämäläinen on Championship-liigan Queens Park Rangers -suomivahvistus

Nicholas Hämäläinen on nuori, suomalainen jalkapalloilija, joka pelaa tällä hetkellä Championship-liigassa Englannissa. Hän on kuitenkin jäänyt vielä suomalaisille toistaiseksi melko huonosti tunnetuksi pelaajaksi kenties siksi, että hän on kasvanut ja pelannut alku-uransa Yhdysvalloissa. Nyt hänen mahdollisuutensa tulla tunnetuksi on käsillä.

Suomalaisen isän poika, Nicholas Hämäläinen, varttui Yhdysvalloissa, mistä hän muutti Englantiin vuonna 2014 pelaamaan Luoteis-Lontoon Queens Park Rangersien juniorijoukkueessa. Nykyään hän kuuluu kyseisen Championship-liigan edustusjoukkueeseen. Nicholas on treenannut edustusjoukkueessa läpi kauden ja päässyt kentälle kolmessa sarjaottelussa. Nicholas ei vielä ole saanut paljoa peliaikaa, jonka Nicholas katsoo johtuvan kokemuksen puutteesta. Hän kertoo että hänen kilpailijansa ovat 24-25-vuotiaina ehtineet pelata jo noin sata ottelua tällä tasolla, kun hän itse on vielä alle 21-vuotias. Englannissa managerit arvostavat kokemusta. Silloin kun manageri antaa mahdollisuuden, on pakko onnistua. Nicholas katsoo kehittyneensä kauden aikana. Hän saa neuvoja kokeneilta pelaajilta liittyen esimerkiksi siihen, miten kannattaa sijoittua kentällä.

Maajoukkuepelaaja

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss pyysi Hämäläisen pelaamaan Suomi-paidassa ensimmäistä kertaa tammikuussa 2015. Seuran ykkösjoukkueessa pelaaminen auttaa häntä myös maajoukkuepeleissä. Nyt tarvitaan peliaikaa, joissa arvokasta kokemusta voi kartuttaa. Hämäläisen sopimus lontoolaisen Queens Park Rangersin kanssa jatkuu vuoteen 2019 asti, jonka aikana hän haluaa kehittää johtajuuttaan kentällä ja auttaa joukkuetovereitaan pelissä. Hän pelaa mielellään myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, ovathan isä-Timonkin juuret Kuopiossa.事件シリーズ 全5作セット
EVERNEW エバニュー 滑り止付6号 120×300×5 EKM283 体育用品 学校 運動場 体育館
オリバーガル【Ready for the City】
阿弥陀如来 丸台座十三仏光背 柘植製 3.5寸 高さ24.5cm×巾9.3cm 【仏具 仏像 ご本尊 阿弥陀如像 立像 木製 木彫り つげ ツゲ 通販 】
【あす楽対応】【送料・支払手数料無料】AHCC イムノエース(3g×30袋)【3個セット】【あす楽対応】【東北_関東_北陸_甲信越_東海_近畿_中国_四国_九州】
【最大4,000円OFFクーポン配布中】 体操マット 教育用マット 運動用 器械体操 S-9765 LOOKIT オフィス家具 インテリア
ユンハンス マックスビル ペアウォッチ クオーツ メンズ レディース 腕時計 041446200 047454200 ブラック グレー
ミキモク デスク アビーロード ダーク 100x50cm 引出し付 ASDO-10590 RLB 〔2梱包〕 ダーク【代引不可】
【正絹長襦袢 反物 岡重謹製】黒 御稽古 着付け 街着 別誂え 別注 高級品
http://www.creditreportwebs.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *