Suomalainen Arsenal –pelaaja Hugo Keto puhuu Wengerin jatkosta

Englannin jalkapalloliigat tunnetaan kovaotteisesta manageroinnistaan. Tulos tai ulos –sääntö on johtanut viime aikoina useampiin kohupotkuihin, joita fanitkaan eivät aina ymmärrä. Keväällä Leicester Cityn Claudio Rainieri sai lähtöpassit, vaikka joukkue oli juuri ehtinyt juhlia upeaa yllätysmestaruutta hänen johdollaan. Leicesterin johdossa tämä italialaisvalmentaja oli ehtinyt olla 1,5 vuotta.

Pidemmästä pestistä on ehtinyt nauttia Valioliigaseura Arsenalin ranskalainen manageri Arsene Wenger, joka on vetänyt joukkuetta jo vuodesta 1996. Arsenalin nuorisojoukkueissa pelaava suomalainen Hugo Keto puolustaa nyt Wengeriä, jonka olisi jo joidenkin mielestä aika vaihtaa joukkuetta. Arsenalilla ei ole mennyt vahvasti viime vuosina – mestaruuden joukkue voitti viimeksi vuonna 2004. Sen jälkeen juhlan aihetta ei ole löytynyt huonon sarjapelimenestyksen vuoksi. Tänä vuonna Arsenal tipahti Mestarien liigasta jo kättelyssä. Valioliigassa ei kulje juuri lujempaa – Arsenal pitää rankkauksessa kutospaikkaa. Joukkueen johto on nyt todella viety epämukavuusalueelle, sillä mikäli joukkue ei paranna sijoitustaan, on Arsenal vaarassa jäädä ulkopuolelle Mestarien liigasta. Tällä olisi murskavaikutus sponsorituloihin ja joukkueen mahdollisuuksiin jatkossa. FA Cupissa Arsenal kohtaa lujaa porskuttavan Manchester Cityn, jolta ei ole viime aikoina voittoja puuttunut.

Osa Arsenalin kannattajista toivoo että Wenger nostaisi kytkintä, sillä pokaaleita ei ole juuri päästy suutelemaan. Häntä syytetään muun muassa laiskasta hankintapolitiikasta pelaajamarkkinoilla. Arsenalin nuorten joukkueissa pelaava Hugo Keto kertoo, että Pohjois-Lontoossa Wengerin vastainen ilmapiiri on selvästi havaittavissa. Hän kuitenkin kokee Wengerin olevan hyvä valmentaja ja on aikanaan rakentanut joukkueen, vieden sen korkealle tasolleen Eurooppaan. Tilanne on nyt auki, sillä Wengerin sopimus päättyy tähän kauteen. Kedon ja Arsenalin sopimus ylettyy vielä seuraavalle kaudelle. Vaikka jatkosopimuskeskustelut eivät vielä ole olleet virallisia, on lyhyitä käyty. Loukkaantuminen vei Kedon penkille viideksi viikoksi, jonka jälkeen peliaikaa on tullut vain kahdessa ottelussa.テラモト Trim STF ミエル(ステン) DS1885242
グリーンパーク ユッカ(造花) PRGR-0845W GREENPARK【ポイント10倍】【smtb-f】
www.traileride.com
Housetec ミニキッチン ハーフタイプ 間口1050mm 1口ガスコンロ 冷蔵庫付き シングルレバー水栓 流し台 KMシリーズ KM-1058SS1BW(L/R)
【ポイント20倍】ラグマット 200×250cm【Premina】ワイン ロングパイルシャギーラグ【Premina】プレミナ【代引不可】
【最愛ガールズのドレス衣装】ゴージャスなアイボリードレス 「Juliet」 12ヶ月から18ヶ月/エレガント/ゴージャス/ベビードレス/女の子/海外/ガールズ/姉妹/パーティー/記念写真撮影
UK 18-8 T型丸飾台 42インチ用 シェル
100cmから伸びる コンパクトエクステンションダイニング popon ポポン 3点セット(テーブル+チェア2脚) W100-135(代引不可)
トーエイライト(TOEI LIGHT) 200×300×30cm(F) G-2062 【球技 フィールド グランド 走高跳び 施設】
手付ゴミ袋45L 10枚入02HD半透明 HI40 【(60袋×5ケース)合計300袋セット】 38-308【10P22Jul14】【10P21Aug17】

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *